welkom op leefbaarhilversum.nl

Actueel

Afgelopen maandagavond vond in de Burgerzaal van het raadhuis de jaarlijkse ontvangst plaats van de nieuwe in wonder die het afgelopen periode in Hilversum zijn komen wonen.
Van de ruim 4000 nieuwe Hilversummers waren er enkele honderden aanwezig.

Naast alle politieke partijen en diverse gemeentelijke diensten waren er veel organisaties aanwezig. Zomaar een willekeurige greep: politie en brandweer, Versa Welzijn, maar ook bijvoorbeeld het Filmtheater.
De bijeenkomst was druk bezocht ...


Alle stands werden goed gezocht door de nieuwsgierige nieuwe mede-Hilversummers. Zo was er bijvoorbeeld een meneer die uit Zwolle die hier is komen samenwonen met zijn partner vanuit Amsterdam, een Hongaarse die haar hart heeft gevolgd naar het schapendorp in het Gooi en een mevrouw die met haar dochtertje in de vrouwenopvang De Vluchtheuvel was opgenomen en die vol lof was over die stichting, maar ook over de wijze waarop de gemeente haar heeft geholpen aan woonruimte.
Zij heeft het uitstekend naar haar zin in Hilversum en werkt 3 dagen in de week als vrijwilligster op de school van haar dochtertje.
Uiteraard was Leefbaar Hilversum ook van de partij ...


Na een uurtje van informatieverstrekking en leuke gesprekken, volgde er een toespraak van ook 'nieuwe Hilversummer' burgemeester Pieter Broertjes.
Daarna werd er afgesloten, onder het genot van een 'Goois matrasje' en een drankje met een heuse loterij!

Al met al een zeer geslaagd evenement.

Peter van Westing
Verkiezingsprogramma